Deena Cortesen bikinit valahtivat – peppu paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun amerikkalaisen Jersey Shore -realitysarjan tähdet nousevat aika ajoin otsikoihin toilailuidensa johdosta. Kerroimme viime viikolla kuinka sarjan tähti Deena Cortese pidätettiin ja vietiin käsiraudoissa putkaan.

25-vuotias Deena Cortese pidätettiin hänen örvellettyään juovuksissa julkisella paikalla. Nyt putkareissu on jo takana, ja neitokainen on suunnannut The Jersey Shore -kollegojensa kanssa rannalle. Vesileikkien tiimellyksessä hänen bikininsä kuitenkin pettivät ja paljastivat peppua.

The Jersey Shore -realitysarjaa näyttävä MTV-televisiokanava ei ole kommentoinut Deenan toilailuja. Sarjan päätähdistä muutkin ovat joutuneet vuosien varrella tekemisiin virkavallan kanssa. Esimerkiksi tällä hetkellä esikoislastaan odottava Nicole ”Snooki” Polizzi pidätettiin vuonna 2010 humalassa aiheutetun häiriön takia.