Justin Timberlaken deittivinkit naisille – näin nappaat komistuksen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäksi ryhtynyt laulaja Justin Timberlake kosi taannoin pitkäaikaista tyttöystäväänsä näyttelijätär Jessica Bieliä. Kosinta tapahtui joulukuussa kuvankauniin vuoristomaiseman edessä Wyomingin Jacksonissa.

Viime aikoina on huhuttu, että pariskunta menisi tänä kesänä naimisiin. Timberlake kuuluu Hollywoodin parhaiten pukeutuviin ja halutuimpiin miestähtiin, jolla on kokemusta useiden kaunottarien deittailemisesta. Nyt supertähti on paljastanut Glamour-lehdelle deittivinkit, joiden avulla jokainen nainen voi saada unelmiensa komistuksen.

Mies kertoo monien kaksilahkeisten esimerkiksi arvostavan yksilöllistä naista, joka ei pelkää erottua massasta. Hän kehottaakin kaunottaria panostamaan uniikkiin pukeutumiseen. Timberlaken mukaan naisen ei tarvitse siis välttämättä olla supertrendikäs miellyttääkseen miestä, vaan tyylissä voi olla myös rentoa huolettomuutta.

Julkkispiireissä varttunut poppari tuntee viihdemaailman, ja ohjeistaakin naisia välttämään itseään täynnä olevia komistuksia. Näyttäviin elkeisiin panostava miekkonen ei ole hänen mielestään naisen unelma. Tähti kehottaakin miesten säästämään pelimiehen elkeet mieluummin vaikka golf-kentälle.

Timberlaken morsian Jessica Biel tunnetaan kaunottarena, joka näyttää varsin viehättävänä ilman meikkiäkin. Ei siis ihme, että miekkonen itsekin arvostaa luonnonkaunista naista. Hänen mielestään naisen tuoksulla on myös merkitystä, sillä feromonit lopulta vetävät miehet magneetin lailla naisen luokse.

Biel ja Timberlake tunnettiin ennen kihlautumistaan Hollywoodin on-off -pariskuntana, jotka erosivat useaan kertaan, mutta löysivät aina takaisin toistensa luokse. Poppari onkin sitä mieltä, että rakastavaisten kuuluukin haastaa toisensa aika ajoin. Hänen mukaansa on myös tärkeää, että pariskunta rakastuu toisiinsa uudestaan ja uudestaan.

Treenattu tähtikomistus kannustaa pariskuntia myös treenaamaan yhdessä. Hänen mukaansa liikunta on coolein harrastus, jonka pariskunta voi ottaa päivittäisiin rutiineihinsa. Ajoittainen lenkkeily tai kuntosalilla treenaaminen voikin piristää pariskunnan välistä kemiaa, kun hiki virtaa yhteisten harrastusten tuoksinassa.