Mies, näin teet lähtemättömän vaikutuksen juhannusheilaan

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Moni kaksilahkeinen on varmasti huomannut, että tietyt piirteet vetoavat naisiin enemmän kuin toiset. Nyt AskMen-sivusto on listannut taidot, jotka hallitsemalla mies kuin mies vetää puoleensa naisia kuin hunaja kärpäsiä.

Listan ehkä vaikuttavin, mutta myös suurimman työn takana oleva taito on kielien puhuminen. Kieliä osaava mies tekee välittömästi vaikutuksen naiseen pitkäjänteisyydellään ja kansainvälisyydellään. Taidosta saa eniten irti vilauttamalla osaamistaan juuri oikealla hetkellä ylimielisen hehkuttelun sijaan.

Universaalisti on myös melko tunnettu fakta, että muusikoille riittää aina ihailevia naisia. Käytä siis vapaa-aikaasi jonkun soittimen hallitsemiseen. Esimerkiksi YouTubessa on lukuisia opetusvideoita, joiden avulla voit käynnistää harjoittelusi sujuvasti kotoa käsin.

Niin perinteiseltä kuin se kuullostaakin, auton korjaamisen hallitseva mies on aina haluttua seuraa. Jos moottorien salat eivät ole koskaan auenneet sinulle, älä murehdi, vaan opettele pari perusasiaa. Perehdy autosi perustoimintojen huoltoon ja kulkupelisi yleisimpien vikojen tunnistamiseen. Myös kodin jokapaikan höylänä toiminen tekee vaikutuksen, eli älä pelkää tarttua tarvittaessa vasaraan ja naulaan.

Tanssilattialla loistava itsevarma kaksilahkeinen on myös monen naispuolisen henkilön mieleen. Jos kuitenkin koet olevasi liian epäkoordinoitu tai ujo, tanssimisen voi tuntua ylivoimaiselta. Anna vain palaa, äläkä murehdi miltä näytät – loppujen lopuksi tärkeintä on vain hauskanpito.

Monet miehet varmasti tietävätkin, että ruoan kautta käy tie myös naisen sydämeen. Sinun ei tarvitse olla kulinarismin ammattilainen tehdäksesi vaikutuksen deittiisi. Opettele vain pari helppoa ja hyvää perusreseptiä. Käytännön taitojen hallitseminen ei kuitenkaan auta asiaasi, ellet osaa ylläpitää mielenkiintoista keskustelua. Kuuntele ja osallistu keskusteluun aktiivisesti, niin annat itsestäsi samalla sekä empaattisen että itsevarman vaikutelman.