Veli paljasti: Rihanna oli nörtti – avaruusoliot kiinnostivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Barbadoksella syntynyt Rihanna aloitti musiikkiuransa jo 16 vuoden iässä, kun hän teki levytyssopimuksen Def Jam Recordings -yhtiön kanssa. Sittemmin neitokainen on noussut yhdeksi maailman suosituimmaksi poptähdeksi. Forbes-lehden mukaan laulaja tienasi viime vuonna noin 53 miljoonaa dollaria.

Nyt 24-vuotiaan poptähden Rorrey-veli on paljastanut haastattelussa, että Rihanna oli kouluvuosinaan nörtti. Laulajan pikkuveljen mukaan Rihanna teki ahkerasti kotiläksyjään ja keskittyi täysillä koulunkäyntiin. Poptähti oli niin omistautunut opiskelulle, että hän piti vain yhden vapaapäivän viikossa.

– Rihanna teki todella paljon töitä koulunkäynnin eteen. Hän oli erittäin hyvä oppilas. Rihanna teki aina kotiläksynsä ja piti vain yhden vapaapäivän viikossa, Rorrey Fenty kertoi Daily Star -lehdelle.

Rorrey kertoi myös isosiskonsa pakkomielteestä. Veljen mukaan Rihanna oli nuoruudessaan kiinnostunut yliluonnollisista asioista. Sisarukset katsoivat usein muun muuassa avaruusolioista kertovia elokuvia. Lisäksi he yrittivät bongata lentäviä lautasia taivaalta.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Laulaja teki äskettäin näyttelijädebyyttinsä valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän markkinoi ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.