Täh? Valas sylkäisi sateenkaaren – katso upea video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monissa lomakohteissa tehdään turistimatkoja merialueille, joissa liikkuu paljon valaita. Jotkut saattavat lähteä jopa sukeltelemaan valaita kuhiseville vesistöille. Nyt verkossa on julkaistu erään turistin kuvaama valasaiheinen video.

Nettivideon tekstikentässä kerrotaan, että video on kuvattu Nova Scotiassa Atlantin valtamerellä. Kuvaajan mukaan hän oli laivamatkalla, jonka tarkoituksena oli bongata valaita. Hän kuvasi valaiden uiskentelua videolle.

Kuvaaja huomasi videolla piilevän upean yksityiskohdan, kun hän katsoi videota laivareissun jälkeen. Nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka valas ”sylkäisee” sieraimistaan sateenkaaren. Näky on upea, sillä sateenkaari tekee näyttävän lennon valaan sieraimista.