Dildo yllätti Lady Gagan: ”Kiitos, että huolehditte seksielämästäni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Rohkeista lavaesiintymisistään ja vaatevalinnoistaan tunnettu laulaja joutui äskettäin perumaan keikkansa Indonesiassa konservatiivisten muslimien uhkauksien takia.

Nyt supertähden kerrotaan yllättyneen keikallaan Australian Brisbanessa, kun esiintymislavalle heitettiin härski fanilahja. Lady Gaga sai nimittäin yleisössä olleelta faniltaa hopeisen dildon. Laulaja kertoi olevansa kiitollinen siitä, että fanit huolehtivat hänen seksielämästään. Neitokainen ei kuitenkaan pitänyt seksilelua, sillä hän heitti sen takaisin yleisöön.

– Kiitos, että huolehditte seksielämästäni. Voin kuitenkin vakuuttaa, että se puoli on kunnossa. Voitte pitää tämän dildon kiitoksena, Lady Gaga kertoi konsertissaan Contact Music -sivuston mukaan.

Lady Gaga on Twitter-yhteisöpalvelun seuratuin henkilö. Hänen blogiaan seuraa lähes 26 miljoonaa fania. Toiseksi seuratuin on teinipoppari Justin Bieber, jolla on yli 23 miljoonaa seuraajaa. Muita seurattuja julkkistähtiä ovat muun muuassa Katy Perry, Kim Kardashian, Barack Obama, Rihanna ja Nicki Minaj.