78-vuotiaasta mummosta tuli menestyvä erotiikkakirjailija: ”Kimppakivaa ja sadomasokismia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläkeläisillä on tunnetusti rutkasti vapaa-aikaa, ja moni vanhus viettääkin päivänsä esimerkiksi puutarhanhoidon tai bingon pelaamisen parissa. Jotkut puolestaan viettävät paljon aikaa lastenlastensa kanssa.

Nyt eräs amerikkalainen mummo on luonut eläkepäivillään menestyneen uran pervon kirjallisuuden parissa. Texasissa asuva 76-vuotias Desiree Holt on nimittäin rikastunut eläkepäivillään erotiikkakirjoilla. Menestyneen uran journalistina, PR-edustajana ja bisnesnaisena tehnyt Desiree Holt jäi eläkkeelle vuonna 2000.

Sen jälkeen hän päätti päästää sisäisen villieläimensä valloilleen kirjoittamalla novelleja muun muuassa kimppakivasta ja sadomasokismisesta seksistä.

– Erotiikka on todella voimakas muoto fantasiasta. Monet lukijani ovat kertoneet, että heidän seksielämänsä on saanut uuden kipinän kirjojeni avulla, Desiree Holt kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Desiree Holtin suosituimpia erotiikkanovelleja ovat All Jacked Up, Carnal Caresses ja On the Prowl. Mummo on kirjoittanut jo yli 105 erotiikkanovellia. Holt kertoi pelänneensä taannoin lastensa reaktiota, kun hän päätti aloittaa uran erotiikkakirjailijana. Vanhuksen mukaan hänen jälkikasvunsa on kuitenkin todella innoissaan äitinsä uravalinnasta.