Seksi vieraan kanssa kiinnostaa – erityisesti juhannuksena

Lifestyle · Stara.fi

Parhaillaan suomalaiset viettävät juhannusta monilla tavoilla. Merkittävä osa on suunnannut kesämökeille, sukuloimaan tai festivaaleille. Keskikesän aurinko saa samalla hormonit hyrräämään keskimääräistä enemmän.

Pettämissivusto Victoria Milanin jäsenistä jopa 67 prosenttia nimittäin vastasi, että juhannus on parhaiten pettämiseen sopiva juhla-aika. Kilpailevia suurpyhiä ovat uusivuosi, helluntai, itsenäisyyspäivä ja pääsiäinen.

93 prosenttia pettämiskyselyyn vastanneista aikoo viettää juhannuksen puolisonsa kanssa, mutta 62 prosenttia viettäisi yöttömän yön mieluummin rakastajansa tai rakastajattarensa kanssa.

– Juhannus on perinteisesti yhdistetty vapaaseen seksiin. Tämä oli se yö, jolloin voitiin luopua kaikista estoista ja tehdä mitä haluttiin. Monet vanhat riitit elävät tajunnassamme myös nykyään. Internetin kautta tämä kaikki on meille paljon helpommin saatavissa, Victoria Milanin Suomen edustaja Timo Uusi-Kerttula kertoi.

Peräti 85 prosentin mielestä parasta olisi viettää vuoden pisin päivä rakastajan tai rakastajatarensa ja vakiopuolisonsa kanssa niin kutsutussa kimppakivassa. 19 prosenttia vastanneista suunnitteli karkaavansa ollakseen mieluummin salasuhteensa kuin puolisonsa kanssa. Suosikkiselitys on, että on jotain tärkeää töissä.