Alec Baldwin hyökkäsi paparazzin kimppuun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähtien kärkikaartiin lukeutuva Alec Baldwin joutui taannoin ongelmiin American Airlines -lentoyhtiön kanssa. 30 Rock -televisiosarjassa näyttelevä Baldwin poistettiin lentoyhtiön lennolta, koska hän ei suostunut lopettamaan iPhone-kännykkänsä peliä.

Nyt 53-vuotias näyttelijä on joutunut negatiiviseen valoon, kun hän ajautui käsirysyyn erään paparazzin kanssa New Yorkissa. Alec Baldwin oli mennyt maistraattiin hakemaan avioliittohakemusta. Pyörälenkillä ollut tähti sai seuraa rakennuksen ulko-ovien edustalla, sillä paparazzit piirittävät häntä ja ottivat kuvia Baldwinista.

Marcus Santos -nimisen paparazzin kerrotaan työntäneen kameransa näyttelijän kasvojen eteen. Alec Baldwin hermostui ja hän kävi valokuvaajaan käsiksi. New York Daily News -sivuston mukaan tähti oli käyttäytynyt välikohtauksessa hyvin aggressiivisesti. Näyttelijä oli muun muuassa töninyt ja ravistellut valokuvaajaa.

Alec Baldwin esiintyi vastikään David Lettermanin keskusteluohjelmassa, jossa hän kommentoi välikohtausta. Tähti näyttää pitävän koko juttua vitsinä, sillä hän vain naureskeli tilanteelle.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Baldwin kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.