Hääseurue putosi järveen – uskomaton seuraus videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suurissa juhlissa kuten häissä tunnetusti sattuu ja tapahtuu. Erilaiset kommellukset kuuluvat kuitenkin ikimuistoiseen juhlaan. Erään hääparin muutenkin muistorikas päivä jäänee kuitenkin elämään hääseurueen muistoissa myös pienen uintireissun ansiosta.

Eric ja Maegan Walber juhlistivatkin hääpäiväänsä hieman tavanomaisesta poikkeavalla tavalla, sillä he ja heidän hääseurueensa putosivat juhlavaatteissaan laiturilta suoraan järveen. Shelbyvillessä Michiganissa häitä juhlistanut seurue oli asettunut veden ääressä olevan juhlapaikan laiturille valokuvia varten. Tapahtumasta tallennettu YouTube-video kuitenkin osoittaa, ettei kaikki mennytkään aivan suunnitellusti.

Videolla nähdään, kuinka heppoinen laituri alkaa vajoamaan toisesta päästä. Lopulta laituri pettää kokonaan, jonka seurauksena kaikki uppoavat järveen juhlatamineissaan. Tarkkasilmäinen katsoja huomaa myös, kuinka tuore aviomies esittelee herrasmiesmäisiä tapojaan kiipeämällä itse laiturille ja jättämällä vaimonsa pyristelemään veteen. Morsiamen onneksi lähellä oli kuitenkin avuliaita morsiusneitoja.

Morsian on kertonut 24 Hour News 8 -sivustolle, kuinka kaikki kuitenkin suhtautuivat yllättävään tilanteeseen huumorilla. Häämekkonsa kastellut Maegan sai myös kuivat vaatteet yllensä loppujuhlien ajaksi. Neuvokkaalla morsiamella oli mukanaan mekko, jota hän oli käyttänyt häiden harjoituspäivällisillä.

– Siitä saa hyvän tarinan. Kerromme siitä varmasti lapsenlapsillemme, onnellinen morsian kertoo tapahtuneesta sivustolle.