Jodie Marsh yli vuoden selibaatissa: ”En kaipaa seksiä lainkaan”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Nyt kehonrakennusta intensiivisesti harrastava Marsh on kertonut eläneensä täysin ilman seksiä jo yli vuoden ajan. New!-lehdelle antamassaan haastattelussa nainen kuitenkin myös selittää, että hän kokee kehonsa olevan tällä hetkellä 100 kertaa seksikkäämpi kuin koskaan aikaisemmin. Marsh ei kuitenkaan kaipaa parisuhteen fyysistä puolta.

– Uskon että olen nyt siinä vaiheessa, että olen ollut jo niin kauan ilman seksiä etten kaipaa sitä ollenkaan, neitokainen kertoo lehdelle.

Marsh selittääkin, että seurustelusuhteen sijaan Twitter-mikroblogista on tullut hänen uusi sosiaalinen elämänsä. Muita Twitter-käyttäjiä kavereinaan pitävä nainen kertoo kuitenkin kehonrakentajan elämän olevan joskus yksinäistä. Kohukaunotar myös paljasti haluavansa pienentää mahdollisimman pian 32GG-rintaimplanttejaan. Marshin mukaan suuret implantit peittävät hänen vatsalihaksiensa yläosan. Tästä on haittaa naisen kehonrakennuskisoissa.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.