Liv Tyleriä ei ole tunnistaa meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tylerin tytär Liv Tyler tuli aikoinaan tunnetuksi suosittuna näyttelijänä useiden elokuvien ja televisiosarjojen tähtenä. Vuonna 2005 hän synnytti Milo-esikoisensa, ja pian sen jälkeen kaunotar vetäytyi julkisuudesta.

Nyt Liv Tyler on kuvattu tuiki tavallisen näköisenä New Yorkin Sohossa. Meikittömänä kävellyt supertähti tuskin kiinnitti juuri mitään huomiota, sillä häntä hädin tuskin tunnisti.

Taannoin Aerosmithin keulahahmo Steven Tylerin näyttelijätytär paljasti, ettei voi uskoa olleensa Taru Sormusten Herrasta-trilogiassa. Hän näytteli elokuvissa haltiatar Arwenia. Elokuvista tuli jättimenestys ja ne voittivat useita Oscar-palkintoja.

33-vuotias Liv Tyler nähdään The Ledge -elokuvan tähtenä. Psykologisessa jännärissä hänet nähdään alastomana julkisuudessa ensimmäisen kerran sitten vuonna 1996 julkaistun Stealing Beauty -elokuvan. Tyler kertoi Fox Newsille, että alastomana esiintyminen on aina kauhea kokemus, varsinkin kun koko maailma näkee sen. Hän paljasti vastustaneensa riisumista viimeiseen saakka, mutta ohjaaja Bernardo Bertoluccin mukaan roolihahmo kuitenkin vaati alastomuutta.