Olivia Munn tiukassa topissa – ja silmänruokaa riitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin Olivia joutui varsinaiseen pyöritykseen eräiden valokuvien johdosta. Niissä hän poseerasi vähissä vaatteissa.

Nyt Olivia Munn on poseerannut Magic Mike -elokuvan ensi-iltajuhlissa Regal Cinemas -teatterissa Los Angelesin filmifestivaaleilla. Kaunottaren asun yläosa oli varsin tiukka, joten se aiheutti pienimuotoisen pursuamisefektin tähden rintamukseen.

31-vuotias näyttelijätär nähdään pian rohkeissa seksikohtauksissa uuden The Babymakers-elokuvansa trailerissa. Brunette muun muuassa esiintyy vastanäyttelijänsä Paul Schneiderin kanssa alastomana suihkussa. Leffan tarinassa pari yrittää saada lasta, mutta miehen ainoa toimintakelpoinen spermanäyte on spermapankin holveissa.

Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.