Popkaunotar järjesti varsinaisen bikinishow’n – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factor -kykyjenetsintäohjelma teki pari vuotta sitten Alexandra Burkesta tähden. Sittemmin hänestä tuli myös historian toinen naissooloartisti, joka on myynyt singlellään Britanniassa yli miljoona kappaletta. Kyseessä on hänen esikoissinglensä Hallelujah, joka on cover-versio Leonard Cohenin klassikosta.

Alexandra Burke seurustelee nykyisin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa. 23-vuotias kaunotar on viime aikoina ikuistettu kameroille rohkeassa asussa useissa ei tilanteissa. Parhaillaan Burke lomailee yhdessä ystäviensä kanssa Miami Beachilla, jossa hän on nyt järjestänyt kuvaajille varsinaisen bikinishow’n.

Alexandra Burke on kertonut julkisesti, ettei hän ole kovinkaan tyytyväinen nykyiseen vartaloonsa, koska hänellä ei ole juurikaan esimerkiksi rintoja. Vuonna 2009 kaunotar alkoi seurustelemaan lapsuudenystävänsä Nicholas Sagarin kanssa. Pari vuotta kestänyt suhde päättyi kuitenkin eroon etäsuhdeongelmien takia.