Popkaunottarella nolo tilanne – turvamiehet joutuivat pelastamaan vessasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosituksi poptähdeksi viime vuoden aikana noussut Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita kuten Price Tag ja Domino. Kovassa nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä nähtiin televisiossa Britannian The Voice -ohjelman tuomaristossa, josta hänen on huhuttu saavan potkut.

Nyt laulajatar on kertonut The Sun -lehdelle nolosta tilanteesta, joka sattui Radio 1 -radiokanavan järjestämässä Hackney Weekend -tapahtumassa. Jessie J kertoo, kuinka hänen oli tarkoitus nousta lavalle Jay-Z:n ja Kanye Westin keikan aikana. Lavalle nähtiin myös Will.i.am ja Kim Kardashian. Tilaisuus meinasi kuitenkin mennä sivu suun, sillä Jessie J jäi ystävänsä kanssa vessaan jumiin.

Laulajatar kertoo piipahtaneensa nopeasti vessaan meikatakseen hieman ennen keikkaa. Vessan ovi oli kuitenkin ollut rikki, jonka seurauksena poptähti jäikin ystävänsä kanssa lukkojen taakse. Kaksikon ahdinko ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä Jay-Z:n turvamiehet saapuivat 15 minuutin päästä paikalle ja potkaisivat vessan oven auki.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.