Huh, tämä lihaskimppu Demi Mooren uusin valloitus? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti viime syksynä vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin heidän avioliittonsa on huhuttu olleen laiton.

Nyt 49-vuotiaan näyttelijättären kerrotaan löytäneen uuden komistuksen rinnalleen. Mooren huhutaan deittailevan True Blood -vampyyrisarjasta tuttua näyttelijää Joe Manganielloa. Pari tavattiin äskettäin nauttimassa toistensa seurasta Los Angelesissa ensi-ilta-bileiden jatkoilla. 35-vuotias miestähti onkin varsinainen lihaskimppu, jonka treenattu rantakroppa saa varmasti naiset ympäri maailmaa väristysten pauloihin.

Demi Moore joutui taannoin luopumaan huippuroolista Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Hänet nähdään kuitenkin parhaillaan rajusti flopanneessa LOL-elokuvassa teinitähti Miley Cyruksen kanssa. Keväällä Mooren uutisoitiin tekevän paluun valkokankaalle Very Good Girls -elokuvassa. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihderiippuvuuden ja syömishäiriön takia. Kolmesti naimisissa olleella Moorella on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.