Blake Livelyn iltapuku pysäytti miehet – läpinäkyvä vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively on tehnyt viime aikoina kovaa nousua Hollywood-kaunottarien kärkikaartiin. Viime vuonna Blake valittiin Vogue-lehden parhaiten pukeutuvien naisten joukkoon, ja tänä kesänä hän on ollut otsikoissa parisuhteensa merkeissä.

Nyt vaalea kaunotar on kääntänyt katseita huomiota herättävällä asullaan Los Angelesin Mann Villagessa järjestetyssä Savages-elokuvan nensi-iltajuhlassa. Asu näytti nimittäin ensivilkaisun perusteella osittain läpinäkyvältä, mutta lähemmässä tarkastelussa miehet saivatkin kokea pettymyksen. Upea asu nimittäin ainoastaan näytti siltä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa taannoin seurustellut Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Kaunotar erosi äskettäin näyttelijäkomistus Leonardo DiCapriosta.