Apocalyptican Eicca uudessa yhtyeessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi kotimainen Cherry & The Vipers -yhtye sai alkunsa Helsingin ja Sipoon rajametsissä marraskuussa 2009, kun näyttelijä Kirsi Ylijoki kokosi ympärilleen lähiseuduilta tuttuja kavereitaan musisoimaan ja soittamaan yhteisiä suosikkibiisejään.

Alkuun kokoonpano oli vaihteleva, mutta sai nykyisen muotonsa vuonna 2010. Cherry & The Vipers -yhtyeessä ovat nykyisin mukana Kirsi Ylijoki, Samu Leminen, Jarkko Strengell ja Eicca ”Apocalyptica” Toppinen. Vuoden 2011 aikana yhtye alkoi herättää laajempaa kiinnostusta ja keikkapyyntöjä alkoi tulla ympäri Suomea. Vuoden sisällä yhtye onkin soittanut yli 40 keikkaa.

Sekaisin-single on Cherry & The Vipersin ensimmäinen julkaisu ja ilmentää varsin osuvasti yhtyeen asennetta musiikin tekoon ”rennolla otteella ja ilon kautta”. Samalla se antaa hieman esimakua myöhemmin talvella julkaistavasta yhtyeen omaa materiaalia sisältävästä pitkäsoitosta.