Miehen dubstep-imitaatio naurattaa verkossa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi modernin elektronisen musiikin tuoreista tyylilajeista on dubstep, jota kuullaan yhä useammin eturivin artistien musiikissa. Esimerkiksi poptähtien Justin Bieberin ja Chris Brownin uusilla albumeilla kuullaan dubstep-vaikutteista musiikkia.

Nyt verkossa naurattaa Tommy Laser -nimisen miehen tekemä imitaatio dubstep-musiikista. Aurinkolaseihin sonnustautunut mies kuvaa itseään liikkuvassa autossa, ja kertoo videolla esittävänsä imitaationsa suositusta elektronisen musiikin tyylilajista.

Mies alkaa pian päästelemään suustaan melodisia ääniä, jotka kuulostavat kuin lastenelokuvan tunnusmusiikilta. Melodiapätkän jälkeen esitys saa yllättävän käänteen, kun mies alkaa huutamaan. Sen jälkeen hän pärskäyttelee suustaan jos minkälaisia ääniä. Tommy Laser tekee muun muuassa pierulta kuulostavia ääniä dubstep-esityksensä aikana.