Pelifriikeille veikeät sohvatyynyt – tunnistatko hittipelin?

Digi · Neea Jokinen

Huippusuosituista video- ja tietokonepeleistä kehitellään usein jos minkälaisia fanitavaroita. Esimerkiksi suomalaisesta Angry Birds -pelistä on tehty jo lukuisia oheistuotteita, kuten karkkipusseja ja limonadeja.

Nyt verkossa on julkaistu hauska kuva värikkäistä sohvatyynyistä. Tyynymallien inspiraationa on toiminut maailmankuulu Tetris-peli, jossa pudotetaan palikoita riveihin. Veikeät sisustustyynyt tekevät lähes täydellisen Tetris-rivin lukuunottamatta yhtä aukkoa sinisen sohvatyynyn vierellä. Sohvatyynyjä myydään esimerkiksi Etsy-verkkokaupassa.

Venäläinen tietokonepelien suunnittelija Aleksei Pazitnov kehitti Tetris-pelin vuonna 1984. Sittemmin se nousi hitiksi, ja pelistä tehtiin käännöksiä muun muuassa pelikonsoleille. Moni onkin saattanut pelata Tetristä esimerkiksi Nintendon Game Boy -konsolilla.