Jessie J:n uusi hitti onkin kopio? Kuuntele ja vertaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosituksi poptähdeksi viime vuoden aikana noussut Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita kuten Price Tag ja Domino. Kovassa nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä nähtiin televisiossa Britannian The Voice -ohjelman tuomaristossa, josta hänen on huhuttu saavan potkut.

Nyt Jessie J on joutunut rajujen syytösten kohteeksi. Amerikkalaisen Loomis & the Lust -yhtyeen keulahahmo Will Loomis on haastanut laulajattaren oikeuteen syyttäen tätä lauluvarkaudesta, TMZ-sivusto kertoo. Miehen mukaan neitokaisen hittibiisi Domio on plagiaatti Loomis & the Lustin Bright Red Chords -kappaleesta. Kuuntele kappaleet erikseen alta.

Loomiksen mukaan Jessie J ei ole saanut lupaa käyttää osia hänen kappaleestaan. Muusikko haluaakin nyt rahallisia korvauksia väitetystä plagioinnista. Jessie J ei ole vielä itse kommentoinut hurjia syytöksiä. Laulajatar on myynyt urallaan yli 2.5 miljoonaa levyä, kun taas Loomis & the Lust on jäänyt melko pienen yleisön tietouteen.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.