Varkaita Hollywood-tähtien hotellihuoneessa – poliisitutkinta käynnissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Jonathan “Jon” Hamm palkittiin taannoin Golden Globe -palkinnolla Don Draperin roolityöstään suositussa Mad Men -televisiosarjassa. Hamm nähdään parhaillaan valkokankaalla tuoreessa Friends with Kids -elokuvassa.

Mies on seurustellut näyttelijätär Jennifer Westfeldtin kanssa vuodesta 1997 lähtien. Nyt pariskunta joutui varkauden kohteeksi Lontoon matkallaan. Pari oli kaupungissa markkinoimassa uusinta Friends with Kids -elokuvaansa, kun varas vei Westfeldtin käsilaukun ravintolasta.

Utelias rötöstelijä löysi naisen laukusta hotellihuoneen avaimen. Varas penkoi sitten pariskunnan hotellihuoneen ja vei heiltä tavaraa. Tähdet ilmoittivat tapauksesta paikalliselle poliisille. Westfeldt on myöntänyt, että välikohtaus pilasi pariskunnan matkan.

– Se oli kauheaa. Mikä sotku… Tapaus on tutkinnan alla, kertoo Jennifer Westfeldt America’s Life and Style -lehdelle.

Hammin tyttöystävä Jennifer Westfeldt ohjasi Friends with Kids -elokuvan, joka saa Suomen ensi-iltansa 29. kesäkuuta. Nainen näyttelee myös elokuvan pääroolia Adam Scottin kanssa. Elokuvassa esiintyvät tutut tähdet Jon Hamm, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O’Dowd, Megan Fox ja Edward Burns. Elokuva keskittyy kuvaamaan ystävyksiä, jotka päättävätkin lähipiirinsä hämmästykseksi tehdä vauvan yhdessä. Ystävien välistä suhdetta testataan, kun kuvaan tulevat kilpakosijat.