Kelly Osbourne kaatokännissä lentokoneessa – kannettiin ulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rocktähti Ozzy Osbournen tyttärenä julkisuuteen noussut Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen, sillä hän on pudottanut painoaan peräti 25 kiloa. Kelly osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan.

Nyt neitokaisen terveydentilasta on kuitenkin saatu hälyttäviä tietoja. Star Magazinelle puhunut silminnäkijä kertoo Kellyn juoneen itsensä huonoon kuntoon lentomatkalla Los Angelesista Atlantaan. Lähteen mukaan julkkisneitokainen nousi lentokoneeseen upeasti laittautuneena ja meikattuna, mutta lennolla nautitut alkoholijuomat kuitenkin näkyivät Kellyn olemuksessa koneen laskeuduttua.

– Kellyn hiukset roikkuivat hänen kasvoillaan, hän mutisi ja hänen meikkinsä olivat sotkeentuneet. Vartija ja Kellyn assistentti tukivat häntä molemmilta puolilta ja periaatteessa kantoivat hänet käytävää pitkin lentokentän raitiovaunuun hänen huojuessa puolelta toiselle, lähde kertoo.

Kellyn runsaan alkoholinkäytön pelätään liittyvän hänen veljensä Jackin huonontuneeseen terveydentilaan. Jack Osbourne kertoi äskettäin, että hän sairastaa MS-tautia. Nestepitoisen lentonsa jälkeen neljä kertaa vieroituksessa ollut Kelly kirjoitti Twitter-mikroblogiinsa, kuinka hän oli saanut hermoromahduksen.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen alalla. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana, sillä hän toimii E!-sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.