Kim paljasti riippuvuutensa: ”Rakastan sitä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Muhkeista muodoistaan tunnettu neitokainen joutui taannoin skandaalin keskiöön, kun hänen väitettiin esiintyvän alastomana eräässä nettikuvassa.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian kertoi olevansa riippuvainen suihkurusketukseen. Realitykaunottaren mukaan hän tummentaa hipiäänsä säännöllisesti kymmenen päivän välein. Neitokaisella on oma hoviruskettaja, joka suihkuttaa Kimille hehkeän rusketuksen tähden kotona.

– Käyn suihkurusketuksessa kymmenen päivän välein. Tiedän, että teen sitä paljon, mutta rakastan sitä. Jimmy Coco tulee aina kotiini Los Angelesiin ja ruskettaa ihoni, Kim Kardashian kertoi Now-lehdelle.

Bikinivartalostaan ihailua saava Kim kärsii psoriasis-ihotaudista. Hänen ihonsa voi reagoida esimerkiksi stressiin siten, että hänen vartaloonsa tulee punoittavia ja kutisevia näppylöitä. Kardashian järkyttyi taannoin diagnoosin kuultuaan, sillä hän uskoi, ettei voisi enää koskaan esiintyä bikinikuvissa.

Kim Kardashian on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa.