Janice Dickinson koukussa kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin taannoin huonolla menestyksellä käväissyt Janice Dickinson on todennäköisesti maailman tunnetuin mallimamma, jota varsinkin malliurasta haaveilevat pelkäävät. Entinen supermalli on kuitenkin yhä edelleen ikäisekseen huimassa bikinikunnossa, vaikka hänet valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon.

Nyt 57-vuotiaan Janice Dickinsonin kuvat ovat nostaneet jälleen esille entisen huippumallin kauneusleikkaukset. Plastiikkakirurgi Anthony Younin mukaan Dickinson näyttää käyneen kaikissa mahdollisissa kauneusleikkauksissa. Youn kertoi, että julkkistähden kasvoihin on ruiskutettu muun muuassa runsaasti botoxia.

– Janicen kasvoja on muokattu kaikilla mahdollisilla kauneusoperaatioilla. Hänen plastiikkakirurginsa on tienannut omaisuuden Janicen avulla, Anthony Youn kertoi Radar Online -sivustolle.

Janice Dickinsonin kasvot ovat muuttuneet hurjasti vuosien aikana. Kaunotar poseerasi aikoinaan Vogue-lehden kansikuvassa, ja häikäisi tuolloin luonnonkauneudellaan. Sittemmin plastiikkakirurgien veitsiin luottava mallimamma on turmellut kasvonsa muun muuassa ryppyjen silottaja-aineilla.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa. Dickinson on tottunut kohahduttamaan, ja vuonna 2011 hän sai esimerkiksi porttikiellon julkkisystävänsä hautajaisiin.