Lastenohjelman hahmo riehui Keskuspuistossa: ”Pelottavinta ikinä!” – katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Seesamtie-lastenohjelma on yksi Yhdysvalloissa pisimpään televisiossa pyörineistä ohjelmista. Suomessakin 1990-luvun lopussa YLE:n TV2-kanavalla nähdyn sarjan päähahmo Elmo on nyt aiheuttanut mielipahaa New Yorkin Keskuspuistossa.

Daily Mail kertoo, kuinka Seesamtien Elmoksi pukeutunut mies häiriköi ihmisiä puistossa huutelemalla muun muassa antisemitistisiä kommentteja ohikulkijoille. Pari viikkoa sitten tapahtunutta omituista välikohtausta oli todistamassa myös nuoria lapsia, joten Elmon perään soitettiin nopeasti poliisit. Epävakaan oloinen mies kuljetettiinkin pois paikalta ambulanssilla.

Mies muun muassa vauhkosi, kuinka hän ei ansaitse rahaa, koska juutalaiset poliisit ahdistelevat häntä. Erikoinen mies myös tarkensi, että jos New Yorkissa aloittaa oman yrityksen, niin juutalaiset tulevat ahdistelemaan sinua. Tapahtuneesta tallennetulla YouTube-videolla nähdäänkin, kuinka yksi paikalla olleiden lasten vanhemmista käskee miestä hankkimaan oikean työn, sillä hän ärsyttää lapsia.

Gothamist-sivuston mukaan Elmo on nähty puistossa aieminkin aiheuttamassa hämmennystä. Opettavaisen Seesamtie-lastensarjan viestin totaalisesti vääristävä mies on tallennettu muillekin YouTube-videoille esimerkiksi tämän vuoden huhti- ja toukokuussa.