Alexandra Burke julkaisi bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -kykyjenetsintäohjelma teki pari vuotta sitten Alexandra Burkesta tähden. Sittemmin hänestä tuli myös historian toinen naissooloartisti, joka on myynyt singlellään Britanniassa yli miljoona kappaletta. Kyseessä on hänen esikoissinglensä Hallelujah, joka on cover-versio Leonard Cohenin klassikosta.

Nyt 23-vuotias popkaunotar julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä. Jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa seurusteleva laulajatähti lomailee parhaillaan Miamissa. Neitokainen kehtaakin esitellä vartaloaan uima-altaalla, sillä Alexandralla on huikea pyykkilauta-vatsa.

– Valmiina rantapäivään! Alexandra Burke kirjoitti kuvatekstissä.

Alexandra Burke joutui äskettäin kohtaamaan hurjia väitteitä, joiden mukaan hänen poikaystävänsä olisi pettänyt popkaunotarta erään mallin kanssa. Urheilijan väitetty seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja kertoi harrastaneensa seksiä Jermain Defoen kanssa Malmaison-hotellilla. Alexandra Burke ei ole kommentoinut kohua julkisuudessa.