Vaimo paljasti totuuden Hollywood-koviksesta: ”Hän on kesy kuin kissimirri”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood on menestynyt erittäin hienosti myös sen jälkeen, kun hän jäi pois aktiiviuraltaan näyttelijänä. Menestykset ovat nimittäin seuranneet häntä myös elokuvaohjaajana.

Eastwoodilla on kovan miehen maine julkisuudessa, eikä hän ole useinkaan pelännyt sanoa sanottavaansa mieltään askarruttavista asioista. Nyt Likainen Harry ja Gran Torino -elokuvista tutun tähden vaimo on kuitenkin antanut lausunnon, jonka mukaan mies ei ole läheskään niin ”kova luu” kuin ihmiset kuvittelevat.

– Totuus on, että hän on kesy kuin kissimirri. Siksi rakastankin häntä niin paljon, kertoo Dina Eastwood Daily Star -lehdelle.

Naisen mukaan pariskunnan avioliitto on vuosienkin jälkeen maaginen. Hän kertoo perheen nauttivan tavallisesta yhteiselämästä. Tällä hetkellä 82-vuotias Hollywood-legenda opettaa vaimolleen golfaamisen saloja.

Eastwood on näytellyt uransa aikana lähes 80 elokuvassa. Miehen ura alkoi 1950-luvulla b-luokan elokuvien sivurooleissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa Kourallinen dollareita, Vain muutaman dollarin tähden, Likainen Harry ja Million Dollar Baby. Mies on ohjannut muun muassa elokuvat Hereafter, Gran Torino ja Hiljaiset sillat.