Photoshop-moka iski mallin bikinipeppuun

Digi · Stara.fi

Nykyisin käytännössä kaikkia malli- ja mainoskuvia käsitellään vahvasti, ja käsittelemättömät kuvat ovat todellisia harvinaisuuksia. Joskus kuvankäsittelijöille sattuu kuitenkin nolojakin virheitä, joissa malleilta katoaa jopa kokonaisia ruumiinosia.

20120703-195050.jpg

Tuorein nolo virhe on nyt sattunut Victoria’s Secretin mallikuvissa, joissa erään mallin takapuolessa on tapahtunut kummia. Neitokaisen todennäköisesti jo ilman käsittelyäkin täydellisyyttä hipovasta pepusta on kadonnut osa kuvankäsittelijän leikkauspöydälle.

Kuva julkistettiin Victoria’s Secretin Facebook-sivulla, jossa se keräsi nopeasti yli 2.000 kommenttia, joissa kuvankäsittelyä ihmeteltiin. Eräässä kommentissa todettiin, että 7-vuotiaskin osaa tehdä parempaa jälkeä. Yhtiö ei ole kommentoinut tapausta.