Leffatähden uusi aluevaltaus: Playboy-lehti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijä James Franco nähtiin taannoin valkokankailla 127 Hours -elokuvan päätähtenä. Kovassa nousussa oleva tähti juonsi myös viime vuoden Oscar-gaalan näyttelijäkaunotar Anne Hathawayn kanssa. Franco on sittemmin tähdittänyt esimerkiksi Apinoiden planeetan synty -elokuvaa.

Nyt näyttelijäkomistus on laajentamassa repertuaariaan lehtikolumnin myötä, New York Post -lehti uutisoi. 34-vuotiaan Francon kolumneja aletaan tästä kuusta alkaen julkaisemaan Playboy-lehdessä. Francofile-nimellä kulkeva kolumni tulee löytymään seuraavasta kuudesta Playboy-numerosta.

Uutta aluevaltausta tekevän näyttelijän ensimmäisen kolumnin kerrotaan käsittelevän ”avaruutta, energiaa ja taikuutta”, ja hän on haastatellut sitä varten serbialaista performanssitaiteilijaa Marina Abramovicia. Franco ei kuitenkaan ole jättämässä lopullisesti päivätyötään. Näyttelijä nähdäänkin seuraavan kerran elokuvateattereiden kankailla Spring Breakers -elokuvassa, jota hänen lisäkseen tähdittävät myös Selena Gomez ja Vanessa Hudgens.

Taannoin James Franco nousi otsikoihin narisutettuaan kaapin ovia haastattelussa. Näyttelijältä kysyttiin mielipidettä verkossa vellovista homoväitteistä, mutta Franco ei suostunut kiistämään eikä myöntämään mitään. Sen sijaan hän jatkoi aiheella leikittelyä vihjaillen vitsailevasti, että ehkä hän onkin vain yksinkertaisesti homo.