Nicki Minaj kävi pikaruokalassa: Autollinen ruokaa ja 4 000 euron lasku

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeiden asuvalintojensa lisäksi rivoista kappaleistaan, joiden lyriikoissa neitokainen kertoo muun muuassa seksistä. Tähti kertoi äskettäin pitävänsä siitä, että hän saa kirjoittaa nimikirjoituksia naisfaniensa rintoihin.

Nyt 29-vuotiaan räppärin uutisoidaan tuhlanneen huiman summan pikaruokaan. Nicki Minaj esiintyi viime viikolla Manchesterissa, ja keikkaputkea raatava räppäri päätti tarjota keikan jälkeen maukkaan aterian ystävilleen. Hän tilasi Nando’s-pikaruokalasta niin paljon ruokaa, että ruokalasti täytti yhden auton.

– Nicki Minajin tilaukseen kuului 550 kanankoipea, 300 kanansiipeä ja 60 pulloa kokista. Koko auto oli täynnä ruokaa, lähde kertoi The Daily Star -lehdelle.

Nicki Minajin tiedetään olevan kanaruokien fani, sillä hän haluaa keikkaraiderinsa mukaan konserttien takahuoneeseen erilaisia kanaruokia. Äskettäisellä Australian keikallaan hänen takahuoneessaan oli tarjolla belgialaisia vohveleita, friteerattua kanaa, 12 pulloa energiajuomaa, kermavaahtoa, mansikoita ja 24 pulloa hedelmäjuomaa.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009. Sittemmin hän on noussut yhdeksi maailman suosituimmaksi artistiksi. Räppäri on ollut vaitonainen rakkauselämästään, mutta hänen on huhuttu olevan biseksuaali.