Amy Childs esitteli uudet 32DD-rintansa: ”Oli kipujen arvoista!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohujulkkis Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin Ultimo-merkin alusvaatemalliksi ja neitokainen hankki heti uudet rinnat.

Kaunottaren muodot olivat aiemmmin 32C-kokoiset, mutta rintavarustus on 32DD-kokoa. Amy kertoi jo aiemmin, että tämä operaatio jää viimeiseksi. Nyt hän on esitellyt uusia rintojaan lomallaan Dubaissa ja kertonut The Sun -lehdelle olevansa tyytyväinen tulokseen.

– Tuntui kuin elefantti olisi istunut rintani päällä, mutta olen tyytyväinen tulokseen. Tämä oil loppujen lopuksi kipujen arvoista, Amy Childs kertoi The Sun -lehdelle.

Amy Childs kertoo haaveilevansa selän paljastavista mekoista, joita voi käyttää timmimpien, uusien rintojensa kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi haastattelussa, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa.

Uusimmat