Amy Childs esitteli uudet 32DD-rintansa: ”Oli kipujen arvoista!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohujulkkis Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin Ultimo-merkin alusvaatemalliksi ja neitokainen hankki heti uudet rinnat.

Kaunottaren muodot olivat aiemmmin 32C-kokoiset, mutta rintavarustus on 32DD-kokoa. Amy kertoi jo aiemmin, että tämä operaatio jää viimeiseksi. Nyt hän on esitellyt uusia rintojaan lomallaan Dubaissa ja kertonut The Sun -lehdelle olevansa tyytyväinen tulokseen.

– Tuntui kuin elefantti olisi istunut rintani päällä, mutta olen tyytyväinen tulokseen. Tämä oil loppujen lopuksi kipujen arvoista, Amy Childs kertoi The Sun -lehdelle.

Amy Childs kertoo haaveilevansa selän paljastavista mekoista, joita voi käyttää timmimpien, uusien rintojensa kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi haastattelussa, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa.