Kim Kardashianin kurvit ahdettiin nahkaan: Kuin ilmetty äitinsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kertoi äskettäin olevansa koukussa rusketukseen, sillä hän käy kymmenen päivän välein suihkurusketuksessa.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian on esitellyt kurvejaan L’Uomo Vogue -lehdelle. Brunette nähdään lehden julkaisemissa still-kuvissa nahkamekossa, jonka tiukka kaula-aukko luo tähden rintamuksen kohdalle pursuavan efektin. Rohkeissa mallikuvissa Kim on kuin nuorempi kopio 56-vuotiaasta äidistään, Kris Jenneristä. Katso kuvat tästä.

Kim Kardashian on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa.