Nicki Minaj innostuu faniensa rinnoista: ”Nimmareita tisseihin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeiden asuvalintojensa lisäksi rivoista kappaleistaan. Tähti kertoi vastikään Starships-kappaleensa musiikkivideon olevan liian härski televisiokatsojien nähtäväksi.

Nyt 29-vuotias Nicki Minaj kertoi pitävänsä siitä, että hän saa kirjoittaa nimmareita naisfaniensa rintoihin. Räppärin mukaan naisten rinnoissa on jotain todella mahtipontista. Minaj kertoi, että hän on tehnyt ”tissinimmareita” jo vuosien ajan. Fanit voivatkin rohkeasti esitellä rintavarustustaan tähdelle nimikirjoitusta varten.

– Rinnoissa on jotain todella mahtipontista – ja niin on myös tissinimmareissa. Olen tehnyt niitä jo vuosia. Kirjoitan aina nimikirjoituksia tisseihin, Nicki Minaj kertoi The Sun –lehden mukaan.

Nicki Minaj kertoi äskettäin, ettei hän aio enää jatkossa laulaa rivouksia kappaleissaan. Tähden mukaan hän aikoo vähentää alapäistä ja seksistä kertovia lyriikoita, koska hän haluaa olla hyvä roolimalli nuorille faneilleen. Nainen kiinnittää nykyään huomiota kielenkäyttöönsä, kun hän tapaa esimerkiksi häntä fanittavia lapsia.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.