Adam Levinen muodonmuutos yllätti fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa The Voice -laulukilpailun tuomaripestinsä ja uuden musiikkinsa merkeissä. Muusikko nähdään yleensä todella sliipattuna punaisilla matoilla, mutta nyt hän on tehnyt radikaalin tyylimuutoksen.

Tummahiuksinen Adam Levine on nimittäin kasvattanut näyttävän ”risuparran” elokuvarooliaan varten. Näyttelijänuralle siipiään levittänyt muusikko tullaan näkemään ensi vuonna Can a Song Save Your Life? -elokuvassa, jota kuvataan parhaillaan. Levine julkaisi parrakkaan kuvan Twitter-blogissaan fanien nähtäväksi.

– Karvainen mies, Adam Levine kirjoitti kuvatekstissään.

Moves Like a Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine seurusteli pitkään venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa. Rokkarin seksikäs tyttöystävä esiintyi muun muuassa yhtyeen Misery-kappaleen musiikkivideolla. Mies on kuitenkin jälleen sinkkumarkkinoilla, sillä pariskunta erosi tämän vuoden huhtikuussa.