Tältä näyttää Brad Pittin pikkuveli – tähdittää mainosvideota

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpien miesnäyttelijöiden joukkoon lukeutuva Brad Pitt on jättänyt nuoremmat sisarensa varjoonsa. Missourissa varttuneen Brad Pittin nuorempi veli, Doug Pitt, ei ole juurikaan viihtynyt julkisuuden valokeilassa. Sen sijaan hän on luonut menestyneen bisnesuran kotikaupungissaan.

Nyt 46-vuotias Doug Pitt on noussut uutisotsikoihin, sillä hänet nähdään Virgin Mobile Australia -yrityksen mainosvideolla. Kuuluisaa isoveljeään muistuttava mies esittelee mainosvideolla rauhallisella naapurustolla sijaitsevaa omakotitaloaan.

Mainoksen naisääni kertoo, että Doug Pitt on Pittin perheen toiseksi kuuluisin henkilö. Elektroniikkatuotteita myyvän yrityksen mainoksessa julistetaan, että Doug Pitt ansaitsee ripauksen luksusta elämäänsä veljensä lailla. Yrityksen mukaan Doug Pitt on tavallinen perheenisä, joka pesee oman autonsa, pyykkinsä ja maksaa laskunsa.