Barack Obama ”laulaa” Justin Bieberiä – katso hulvaton video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen teinitähti Justin Bieber julkaisi aiemmin tänä vuonna Boyfriend-kappaleen, joka on sittemmin noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi. YouTube-palvelussa löytyy lukuisia fanien tekemiä cover-esityksiä kyseisestä kappaleesta.

Nyt myös Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama nähdään eräällä nettivideolla ”laulamassa” Bieberin hittibiisiä. Boyfriend-kappale on saanut uudet vokaalit Obamalta. Presidentin puheista on nimittäin leikelty sanoja niin, että ne täsmäävät alkuperäisen kappaleen lyriikoihin.

Videon julkaissut Barackdubs-käyttäjä on tehnyt kuluneen vuoden aikana jo kaksi nettihittiä. Äskettäin verkossa levisi nopeasti samantyyppinen video, jossa Barack Obaman puheista on muokattu lyriikat Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -hittibiisiin. Videota on katsottu kesäkuun alusta jo huimat 15 miljoonaa kertaa.