Coleen Rooneyn muodot pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen jalkapallotähti Wayne Rooney oli viime vuonna kovasti otsikoissa jäätyään kiinni uskottomuudesta kahden prostituoidun kanssa. Molemmat maksulliset naiset pyysivät myöhemmin julkisesti anteeksi futarin Coleen-vaimolta.

Nyt Rooneyn perhe on lomailemassa Los Angelesin auringossa. Futistähden 26-vuotias vaimo nautti auringosta uima-altaalla, kun aviomies pysytteli pois paahteesta. Coleen esitteli muodokasta bikinikroppaansa tällä kertaa ruudullisissa bikineissä.

Coleen Rooney on pysytellyt viihdelehtien otsikoissa erityisesti siksi, että hän on yksi harvoista julkkiskaunottarista, joiden vartalo on niin sanotusti normaalikokoinen. Neitokainen on tehnyt töitä muun muuassa OK!-lehden kolumnistina ja televisiojuontajana. Naisen omaisuuden tiedetään olevan noin kymmenen miljoonaa euroa.