Johnny Deppin suhde karilla jo 2010? ”Heillä oli järkyttäviä riitoja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti aiemmin tässä kuussa eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Nyt erään lähteen mukaan pariskunnan liitto olisi ollut karilla jo vuonna 2010. Eron syyksi lähde kertoo katkeruuden, jota Vanessa tunsi Johnny Deppin kasvavaa menestystä kohtaan. Paradisin Joe Le Taxi -kappale muodostui 1980-luvulla suureksi hitiksi Euroopassa, minkä jälkeen naisen laulajanura hiipui taka-alalle.

Naisen kerrotaan kannustaneen miestään suuren luokan elokuviin, kuten kapteeni Jack Sparrow’n rooliin Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Vuoden 2003 jättimenestys Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous nosti satojen miljoonien dollarien tuotollaan Deppin Hollywoodin kovapalkkaisimpien miestähtien joukkoon. Paradis tunsi uhranneensa itsensä suhteessa, ja katkeroitui lähteen mukaan lopulta miehelleen.

– Mikään mitä Johnny teki, ei koskaan ollut tarpeeksi hyvä Vanessalle. Heillä oli järkyttäviä riitoja. Vanessa purki turhautumisensa häneen ja Johnny alkoi juoda rankasti, kertoo lähde Us Weekly -sivustolle.

Lähde väittää, että pariskunta erosi Vanessan aloitteesta jo vuonna 2010, mutta on pitänyt tilanteen salassa vuosia lastensa tähden. Deppin kerrotaan olleen murtunut eropäätöksestä. Hän lupasi kuitenkin tuolloin pysyä hienotunteisena tapahtuneesta.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut pariskunta on yrittänyt salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.