Teinipoppari Justin Bieber paljasti: ”Olen peppupoika”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Poppari saa jatkuvasti muun muuassa kosintapyyntöjä faneiltaan, vaikka hän on seurustellut jo pidemmän aikaa 19-vuotiaan Selena Gomezin kanssa.

Nyt Justin Bieber paljasti olevansa ”peppupoika”, sillä teinitähden mukaan naisten takamukset viehättävät häntä. Poppari kertoi pitävänsä pepuista ja katsovansa niitä mielellään. Justin Bieberin mukaan hänen lempitakamustaan kantaa uhkea naisräppäri Nicki Minaj.

– Olen peppupoika. Pidän pepuista, sillä ne viehättävät minua. Nicki Minajilla on mahtava perä, 18-vuotias Justin Bieber kertoi Q-lehdelle.

Teinitähti paljasti haastattelussa, että hän on ollut jo pidemmän aikaa ihastunut poptähti Beyonceen. Kanadalaisen laulajan mukaan hän rakastaa kaikkea Beyoncessa, kuten muun muuassa hänen seksikkyyttään. Bieber kertoi kuitenkin, ettei voisi koskaan asettua Beyoncen ja hänen aviomiehensä Jay-Z:n väliin.

Justin Bieberin Believe-nimeä kantavalla levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.