Nicole “Coco” Austin heittäytyi mauttomaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Räppärin vaimo nauttii runsasmuotoisen takamuksensa keräämästä huomiosta ja pyrkiikin usein valitsemillaan asuilla korostamaan muotojaan. Tällä kertaa kaunotar julkaisi Twitter-palvelussa kuvan, jossa hän poseesaa sähkönsinisessä mekossa. Mekossa on eräs mauton yksityiskohta, joka taatusti kerää ihmisten katseet. Sen läpinäkyvä materiaali paljastaa nimittäin naisen pyllyvaon.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.