Pixie Lott paidattomien miesten seurassa bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kovaa nousua poptähtien kärkikaartiin jo parin vuoden ajan tehnyt englantilainen teinitähti Pixie Lott on viime aikoina valloittanut konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa. Suosion noustua hänet on nähty myös kohuotsikoissa.

Kuva: Twitter

Nyt 21-vuotias laulajatar on julkaissut Twitter-blogissaan lukuisia lomakuvia, joissa hän poseeraa kavereidensa kanssa auringon alla. Pixie Lott nähdään kuvissa kukkakuvioisissa bikineissä. Vaalea kaunotar matkusti äskettäin lomailemaan Portugaliin ystäviensä ja poikaystävänsä Olivier Cheshiren kanssa.

Kuva: Twitter

Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Pixien debyyttisingle Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi. Vuonna 2010 Lott toimi hetken myös X Factor -ohjelman tuomarina. Hänen huhuttiin aiemmin tänä vuonna flirttaileen One Direction -yhtyeen naishurmurin Harry Stylesin kanssa julkkisjuhlissa.