Tiikerinpentu ja leijonanpentu ottivat yhteen – ihastuttava video nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eläintarhassa asuvat eläimet voivat viettää koko elämänsä yhden lajitoverinsa rinnalla. Joskus eläimet saattavat ystävystyä täysin lajistaan poikkeavien eläinyksilöiden kanssa. YouTube-palvelussa nähdään videoita, joissa esimerkiksi leijonat ja koirat leikkivät keskenään.

Nyt verkossa ihastuttaa erään eläinparin ystävyys. Videolla nimittäin nähdään, kuinka leijonanpentu ja pieni tiikeri temmeltävät yhdessä nurmikolla. Videon tekstin mukaan viisikuukautiset eläimet ovat ystävystyneet Kowiachobee-nimisessä eläintarhassa, sillä he ovat viettäneet koko elämänsä yhdessä.

Naisen mukaan hän on työskennellyt kyseisessä eläintarhassa vapaaehtoisena jo yli vuoden ajan. Sinä aikana hän onkin saanut ihastella tosiystävyyttä, sillä videon infotekstin mukaan leijona ja tiikeri ovat kuin veljekset. Nettivideolla eläimet muun muuassa tappelevat leikkisästi.