Jeesuksen kasvot löytyivät ravintolan ovenkarmista – katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla on viime vuosina kohuttu uskonnollisista ilmestyksistä, joita on nähty mitä uskomattomimmissa paikoissa. Jeesus ja Neitsyt Maria ovat ilmestyneet esimerkiksi paahtoleipiin ja pizzoihin sekä seiniin ja koiran takapuoleen. Nyt Jeesuksen kasvot on löydetty ravintolan ovenkarmista.

Daily Mail -lehti kertoo Ian Ridley ja Lawrence Boys -nimisistä brittimiehistä, jotka olivat alkoholilla höystetyn illan jälkeen suunnanneet sunderlandilaiseen kiinalaiseen ravintolaan. Nälkäiset miehet löysivätkin Mayho-ravintolasta ruoan lisäksi myös pyhät kasvot. Ridley ja Boys kertovatkin löytäneensä kiinalaisen ravintolan ulko-oven vieressä olevasta karmista itse Jeesuksen kasvot. Katso kuvat tästä.

– Odottelimme ruokiamme ulkona jolloin me näimme sen. Se oli Jeesus, joka katsoi suoraan meihin, olimme järkyttyneitä emmekä voineet uskoa sitä, selittää Jumalan pojan kasvot nähnyt Ian Ridley.

Jeesuksen kasvoiksi kutsuttu maalin ja lian sekoitus ”katsoo” kohti lähellä olevaa kirkkoa. Ridley kertookin, että kasvot näyttävät todella kuuluvan kiinalaisen ravintolan ovenkarmiin. Vuosien varrella pyhimyksiä on nähty mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Näitä havaintoja onkin joskus kutsuttu pareidoliaksi, joka on ilmiö, jossa epämääräiset aistihavainnot muuttuvat mielessä merkityksellisiksi. Esimerkiksi kuvioiden hahmottaminen pilvistä on pareidoliaa.