Kelly Osbourne loukkaantui lentokoneessa – katso mikä mustelma!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Nyt hänen ulkonäköönsä on tullut pieni kolhu.

Kelly on nimittäin saanut mustan silmän erikoisessa yhteenotossa. Hän julkaisi Twitter-blogissaan valokuvan kasvoistaan, joista oikea silmäkulma oli saanut selvästi kolhun. Syy selvisi pian, sillä Kelly kiitti tapauksesta Delta-lentoyhtiötä ja kertoi saaneensa televisioruudun päähänsä lentokoneen ykkösluokan matkustamossa.

20120708-202317.jpg

– Oi Delta, haistakaa vi**u! Kiitos Delta tästä upeasta mustasta silmästä. Korjatkaa vi**n tuolinne. Television saaminen kasvoille on todella hauskaa. Huolimatta siitä kuinka paska Delta on, lentoemäntä piti minusta hyvää huolta. Hän oli uskomaton, Kelly Osbourne kirjoitti.

Äskettäin Kelly joi itsensä huonoon kuntoon lentomatkalla Los Angelesista Atlantaan. Runsaan alkoholinkäytön pelätään liittyvän hänen veljensä Jackin huonontuneeseen terveydentilaan. Jack Osbourne kertoi äskettäin sairastavansa MS-tautia.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen alalla. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana, sillä hän toimii E!-sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.