Julkkiskaunottaren rintamus pursui kaula-aukosta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen realitykaunotar Lauren Goodger lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on ylittänyt monesti uutiskynnyksen vähäpukeisilla poseerauksillaan.

Viime aikoina Goodger on yrittänyt pudottaa painoaan, ja hän onkin onnistunut siinä kiitettävästi. Nyt 25-vuotias Lauren Goodger nähdään tuoreimmassa nettikuvassaan tiukassa minimekossa. Värikäs mekko on varsin näyttävä, sillä hänen rintansa ovat puristuksissa tiukassa yläosassa. Nainen julkaisi myös Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa kahden kauniin ystävättärensä kanssa.

– Kiitos @celebboutique uudesta mekostani, Lauren Goodger kertoi Twitterissä.

Lauren Goodger kihlautui viime vuonna Mark Wrightin kanssa, mutta sittemmin parin kihlaus on jo purkautunut. Kumpikaan osapuoli ei halunnut kommentoida eroa virallisesti enempää kuin vahvistaa sen olevan totta. Lauren ja Mark ovat tosin malliesimerkki on-off -suhteesta, sillä he ovat seurustelleet aika ajoin jo kymmenen vuoden ajan.