LMFAO-hitistä tehtiin ”junttiversio” – katso hulvaton video

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

LMFAO-yhtyeen Sexy and I Know It -hittibiisistä on tehty lähiaikoina lukuisia toinen toistaan hauskempia coverversioita ja parodioita. Nyt YouTube-palvelusta löytyy eräs uusi versio kyseisestä kappaleesta.

AP-uutistoimisto kertoo Kansas State Universityssä opiskelevasta Greg Petersonista ja hänen ystävistään, jotka päättivät tehdä oman versionsa LMFAO:n hittibiisistä kuullaan kappaleen ravintolassa. Peterson palasi koulusta kotiin perheensä omistamalle maatilalle aikeinaan tehdä Sexy and I Know It -kappaleesta maatilan elämää kuvaava versio. Gregin ja hänen veljiensä tekemä kappale sai osuvasti nimekseen I’m Farming and I Grow It.

Videolla veljekset tekevät maatilan töitä tavalliseen tapaansa. Peterson on kertonut AP:lle, kuinka kappaleen maanviljely-aiheiset sanat keksittiin yhdessä hänen ystäviensä kanssa. 21-vuotias opiskelija on myös sanonut halunneensa videon avulla näyttää kaupunkilaisystävilleen millaista elämä maalla todella on.

Petersonin veljeksien tekemää farmivideota on käyty katsomassa jo yli kolme miljoonaa kertaa. Greg Peterson on saanut luovasta ideastaan suitsutusta erilaisilta maanviljelyä edistäviltä järjestöiltä. Esimerkiksi Kansas Farm Bureau -viraston johtaja Steve Baccus on sanonut, että video on onnistunut valistamaan ihmisiä maatilan arkielämästä paremmin kuin mikään järjestöjen suorittama kampanja.