Bruce Willisin teinitytär nakuskandaalissa: Alastonkuvat vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin entinen supertähtipariskunta Bruce Willis ja Demi Moore olivat naimisissa 13 vuoden ajan. Pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä, 23-vuotias Rumer, 20-vuotias Scout sekä 18-vuotias Tallulah. Nyt perheen kuopus on joutunut skandaalin keskiöön väitettyjen nakukuvien takia.

Tallulah Willisin nimittäin uutisoidaan esiintyvän yläosattomissa valokuvissa, joissa hänet nähdään polttamassa sätkää. Radar Online -sivuston mukaan tuntematon henkilö yrittää kaupitella viihdelehdille neljää valokuvaa, joissa esiintyvän naisen väitetään olevan supertähtien tytär.

Hollywood-näyttelijöiden jälkikasvu on ollut viime aikoina kohuotsikoissa. Scout Willis pidätettiin viime kuussa New Yorkissa, koska hän oli viettänyt päihdehuuruista iltaa yökerhossa väärennetyillä henkkareilla. Lisäksi neitokaisen hotellihuoneesta löydettiin marihuanaa.

Bruce Willis on nykyisin naimisissa amerikkalaisen näyttelijä-malli Emma Hemmingsin kanssa. Pariskunta sai esikoislapsensa aiemmin tänä vuonna ja suloisen tyttövauvan nimeksi tuli Mabel Ray Willis. He pitivät hääseremonian vuonna 2009 lomamatkallaan Turks & Caicos -saarilla. Häävieraina olivat muun muuassa Demi Moore ja hänen silloinen aviomiehensä Ashton Kutcher.