Julkkiskokin suhde ongelmissa: Vaimo epäilee pettämisestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen julkkiskokki Jamie Oliver tunnetaan lukuisten ruokaohjelmiensa lisäksi keittokirjoistaan ja ruokakampanjoistaan. Oliver on työskennellyt pitkään myös hyväntekeväisyyden parissa ja hän onkin saanut useita palkintoja työstään etenkin nuorten parissa.

Jamie Oliver on kertonut usein julkisuudessa hyvästä avioliitostaan, joka on täynnä luottamusta. Nyt 36-vuotiaan brittikokin vaimo Jools Oliver on kuitenkin tunnustanut epäilevänsä miestään pettämisestä. Nainen kertoi haastattelussa tarkkailevansa miehensä liikkeitä muiden naisten varalta.

– Tarkistan hänen sähköpostinsa, Twitter-tilinsä ja puhelimensa. Kaikki näyttää hyvältä. Jamien mielestä olen mustasukkainen tyttö, mutta mielestäni olen melko rento, kertoo Jools Oliver Daily Mail -sivustolle.

Julkkiskokin vaimon kommentti tulee yllätyksenä, sillä aiemmin Jools Oliver ylisti miestään julkisuudessa. Vuonna 2008 nainen oli varma siitä, ettei Jamie tulisi koskaan pettämään häntä heidän avioliittonsa aikana. Hän kertoi tuolloin luottavansa mieheensä sataprosenttisesti.

Jamie Oliver on ollut naimisissa entisen mallin Juliette Nortonin kanssa jo 12 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, Poppy Honye, Daisy Boo, Petal Blossom ja Buddy Bear. He asuvat Essexin Claveringissa. Oliverin kuuluisimpia ruokaohjelmia ovat muun muuassa Alaston kokki, Jamien Puutarha, Jamie Oliverin kouluruokaa ja Jamien keittiössä. Olivereiden omaisuuden arvioidaan olevan tällä hetkellä noin 150 miljoonaa puntaa eli 172 miljoonaa euroa.