Justin Bieber hurjasteli moottoritiellä – syyttää takaa-ajanutta paparazzia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Poppari saa jatkuvasti muun muuassa kosintapyyntöjä faneiltaan, vaikka hän on seurustellut jo pidemmän aikaa 19-vuotiaan Selena Gomezin kanssa.

Nyt Justin Bieber on joutunut lain kanssa ongelmiin hurjasteltuaan moottoritiellä autonsa kanssa. 18-vuotias teinitähti joutui paparazzin takaa-ajamaksi Los Angelesissa. Tähden mukaan paparazzi ajoi holtittomasti tiellä aiheuttaen vaaratilanteen muille kulkijoille.

TMZ-sivuston saamien tietojen mukaan takaa-ajo huipentui 160 kilometrin tuntivauhtiin. Poliisi pysäytti hurjastelijat, ja antoi Bieberille haasteen hänen ajostaan. Teinitähti nosti samalla häirintäsyytteen paparazzia vastaan, ja väittää miehen olleen äärimmäisen aggressiivinen tiellä.

Justin Bieberin Believe-nimeä kantavalla levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.